top of page

Gruppo di socializzazione

Pubblico·1 membro

Rubi: Priča o ljubavi, izdaji i osveti sa prevodomCela Serija Rubi Sa Prevodom.33: Kako pratiti latino hit seriju Rubi sa srpskim titlovima
Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33 je naziv za online gledanje meksičke telenovele Rubi iz 2004. godine sa srpskim titlovima. Rubi je priča o prelijepoj i ambicioznoj djevojci koja je spremna na sve da ostvari svoje snove o bogatstvu i moći. U tome će joj se ispriječiti ljubav, prijateljstvo i obitelj, ali i njena vlastita savjest.
Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33Što je Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33?
Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33 je online servis koji omogućava gledanje svih epizoda latino telenovele Rubi sa srpskim titlovima. Serija ima 115 epizoda koje su podijeljene u tri sezone. Glavnu ulogu Rubi tumači Barbara Mori, koja je postala međunarodna zvijezda nakon ove serije. U ostalim ulogama se pojavljuju Eduardo Santamarina, Sebastian Rulli, Jacqueline Bracamontes i drugi.


Kako gledati Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33?
Ako ste ljubitelj latino telenovela i želite pratiti uzbudljive avanture Rubi i njenih suparnika, možete to učiniti na nekoliko načina. Jedan od njih je da posjetite web stranicu emotivci.com, gdje možete pronaći sve epizode Rubi sa prevodom na srpski jezik. Također, možete pratiti Facebook stranicu Sa Prevodom, gdje se redovito objavljuju linkovi za gledanje novih epizoda Rubi sa prevodom. Još jedna opcija je da preuzmete PDF dokument Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33 sa irabotee.com, gdje možete pronaći sve epizode Rubi sa prevodom u jednom fajlu.


Zašto gledati Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33?
Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33 je idealna za sve koji vole dramatične i romantične priče sa neočekivanim obratima i zapletima. Rubi je jedna od najgledanijih i najuspješnijih latino telenovela svih vremena, koja je osvojila brojne nagrade i priznanja. Serija vas vodi kroz različite faze života glavne junakinje, od njenog siromašnog djetinjstva do njenog glamuroznog života u visokom društvu. Serija vas također upoznaje sa različitim kulturama i običajima Meksika, gdje se radnja odvija.


Ko su glumci u Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33?
Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33 je adaptacija originalne telenovele Rubi iz 2004. godine, koja je imala veliki uspjeh u cijelom svijetu. Glavnu ulogu Rubi tumači Barbara Mori, koja je postala međunarodna zvijezda nakon ove serije. Ona je rođena u Urugvaju, ali je odrasla u Meksiku, gdje je započela svoju karijeru kao model i glumica. Njena ljepota i talent su joj donijeli brojne uloge u filmovima i serijama, kao što su Kites, Dos Lunas, La Mujer de mi Hermano i druge.


U ostalim ulogama se pojavljuju Eduardo Santamarina kao Alejandro Cardenas, bogati i pošteni mladić koji se zaljubljuje u Rubi; Sebastian Rulli kao Hector Ferrer, ambiciozni i nevjerni arhitekt koji se oženi Rubi; Jacqueline Bracamontes kao Maribel de la Fuente, najbolja prijateljica Rubi koja je bogata i invalidna; Ana Martin kao Refugio Ochoa, majka Rubi koja je odgaja sama; Yadhira Carrillo kao Elena Navarro, sestra Hektora koja mrzi Rubi; Jose Elias Moreno kao Arturo de la Fuente, otac Maribel koji je vlasnik velike građevinske tvrtke; i drugi.


Kakva je radnja Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33?
Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33 je priča o ljubavi, izdaji i osveti. Radnja se odvija u Meksiku, gdje živi Rubi, lijepa i siromašna djevojka koja ima velike ambicije. Ona sanja o bogatstvu i moći, ali ne želi raditi ništa da to postigne. Ona koristi svoju ljepotu i lukavstvo da zavede bogate muškarce i da se domogne njihovog novca. Ona se zaljubljuje u Alejandra, koji je sin Artura de la Fuente, ali ga ostavlja zbog Hektora, koji joj nudi luksuzan život. Međutim, njen plan se okrene protiv nje kada Hector sazna za njenu prošlost i kada ona doživi nesreću koja joj uništi lice. Rubi će morati platiti visoku cijenu za svoju pohlepu i nezahvalnost.


Zašto gledati Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33?
Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33 je jedna od najpopularnijih i najgledanijih telenovela svih vremena. Ova serija vas neće ostaviti ravnodušnim, jer vas očekuju brojni zapleti, obrati, intrige, ljubav, izdaja i osveta. Rubi je lik koji ćete ili voljeti ili mrziti, jer je ona žena koja je spremna na sve da ostvari svoje ciljeve, bez obzira na posljedice. Ona je lijepa, pametna, ali i opasna i manipulativna. Njena priča će vas zaintrigirati i zabaviti, ali i naučiti neke važne lekcije o životu.


Kako preuzeti Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33?
Ako želite imati Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33 na svom računalu ili mobilnom uređaju, možete je preuzeti sa irabotee.com. Na ovoj web stranici možete pronaći PDF dokument Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33 koji sadrži sve epizode Rubi sa prevodom na hrvatski jezik. PDF dokument je lako preuzeti i pregledavati, a možete ga i ispisati ako želite. Tako ćete moći uživati u ovoj fantastičnoj telenoveli kad god poželite.


Ko su glavni likovi u Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33?
Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33 ima zanimljivu i raznoliku glumačku postavu koja daje život ovoj napetoj i emotivnoj priči. Glavni likovi su:


 • Rubi Perez (Barbara Mori) - lijepa, pametna i ambiciozna djevojka koja dolazi iz siromašne obitelji i sanja o bogatstvu i moći. Ona je spremna na sve da ostvari svoje ciljeve, čak i ako to znači izdati svoje najbliže i uništiti tuđe živote. • Alejandro Cardenas (Eduardo Santamarina) - dobar, pošten i skroman mladić koji se zaljubljuje u Rubi i želi je oženiti. On je sin bogatog poslovnog čovjeka koji ima problema sa srcem i očekuje da Alejandro preuzme njegovu tvrtku. • Maribel de la Fuente (Jacqueline Bracamontes) - najbolja prijateljica Rubi koja je bogata, lijepa i nježna. Ona je invalidna zbog nesreće koju je doživjela kao dijete i pati od kompleksa manje vrijednosti. Ona se zaljubljuje u Hectora, brata od Alejandra. • Hector Ferrer (Sebastian Rulli) - brat od Alejandra koji je zgodan, šarmantan i uspješan arhitekt. On se zaljubljuje u Maribel, ali je istovremeno privučen Rubi koja ga zavodi i manipulira njime.Kakve su kritike i ocjene za Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33?
Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33 je dobila mnoge pozitivne kritike i ocjene od publike i kritičara. Ova serija je bila jedna od najgledanijih i najuspješnijih telenovela u povijesti televizije. Neki od razloga za njen uspjeh su:


 • Odlična priča koja drži pažnju gledatelja od početka do kraja, puna zapleta, obrata, intriga, ljubavi, izdaje i osvete. • Odlična gluma glavnih glumaca koji su dali život svojim likovima i stvorili nezaboravnu kemiju na ekranu. • Odlična produkcija koja je uložila mnogo truda u scenografiju, kostimografiju, fotografiju, glazbu i režiju. • Odlična popularnost koju je serija stekla u mnogim zemljama svijeta, gdje je bila emitirana sa prevodom na različite jezike.Kako je nastala Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33?
Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33 je remake popularne meksičke telenovele Rubi iz 2004. godine, koja je pak bazirana na istoimenoj radijskoj drami iz 1968. godine. Ova serija je dio projekta Fábrica de sueños (Tvornica snova), koji ima za cilj modernizirati i prilagoditi klasične telenovele za današnju publiku. Serija je snimana u Meksiku i SAD-u, a premijerno je prikazana na kanalu Las Estrellas u siječnju 2020. godine.


Što možete očekivati od Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33?
Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33 je serija koja će vas oduševiti svojom dramom, romantikom, napetošću i emocijama. Ova serija će vas povesti u svijet Rubi, žene koja je spremna na sve da ostvari svoje snove, ali i da plati visoku cijenu za svoje postupke. Ova serija će vas natjerati da se zapitate o vašim vrijednostima, moralu, ljubavi i sreći. Ova serija će vas također zabaviti svojim humorom, glazbom, modom i ljepotom.


Kako gledati Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33 online?
Ako ste ljubitelj latino telenovela i želite gledati Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33 online, imate nekoliko opcija. Jedna od njih je da posjetite web stranicu Sapunko, koja nudi sve epizode ove serije sa prevodom na srpski jezik. Na ovoj stranici možete pratiti radnju, likove, glumce i ostale zanimljivosti o seriji. Također možete komentirati i ocjenjivati epizode, te se uključiti u rasprave s drugim fanovima.


Koje su prednosti i nedostaci Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33?
Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33 je serija koja ima svoje prednosti i nedostatke, kao i svaka druga. Neki od njih su:


Prednosti: • Serija je napeta, zanimljiva i puna obrata koji će vas držati u neizvjesnosti. • Serija je emotivna i romantična, te će vas dirnuti u srce. • Serija je kvalitetno producirana, sa lijepom scenografijom, kostimima, fotografijom i glazbom. • Serija ima odličnu glumačku ekipu, koja je uvjerljivo odglumila svoje likove.
Nedostaci: • Serija je kratka, ima samo 25 epizoda, što može ostaviti osjećaj nedovršenosti. • Serija je remake originalne telenovele iz 2004. godine, što može razočarati neke gledatelje koji su očekivali nešto novo i drugačije. • Serija je kontroverzna, jer prikazuje negativne strane ljudske prirode, kao što su pohlepa, laž, izdaja i osveta. • Serija je tužna, jer ima mnogo tragičnih događaja i sudbina koje će vas rastužiti.
Ko su glavni likovi i glumci u Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33?
Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33 je serija koja ima mnogo zanimljivih i složenih likova, koji su odlično odglumljeni od strane talentiranih glumaca. Neki od njih su:


 • Rubi - Camila Sodi: Ona je glavna junakinja serije, koja je lijepa, pametna i ambiciozna, ali i sebična, manipulativna i bezobzirna. Ona je spremna na sve da ostvari svoje snove o bogatstvu i moći, čak i ako to znači uništiti ljude koje voli. • Alejandro - José Ron: On je glavni junak serije, koji je pošten, skroman i radan mladić, koji se zaljubljuje u Rubi. On je arhitekt koji radi za bogatog poslovnog čovjeka Lucija Montemayora. • Maribel - Kimberly Dos Ramos: Ona je najbolja prijateljica Rubi, koja je bogata, dobra i naivna djevojka, koja pati od invaliditeta noge. Ona se zaljubljuje u Alejandra, ali ga gubi zbog Rubi. • Hector - Rodrigo Guirao Díaz: On je zgodan, šarmantan i uspješan mladić, koji je sin Lucija Montemayora. On se oženi Rubi iz interesa, ali kasnije shvati da ju voli.Kako se završava Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33?
Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33 je serija koja ima dramatičan i neočekivan kraj, koji će vas ostaviti bez daha. Bez da otkrivamo previše detalja, možemo reći da se u zadnjoj epizodi događaju sljedeće stvari:


 • Rubi doživljava nesreću u kojoj gubi lice i mora nositi masku. • Alejandro se oženi Maribel i postanu sretna obitelj. • Hector umire od posljedica povrede kralježnice. • Rubi se namjerava osvetiti svima koji su joj naudili. • Karla dolazi u posjet Rubi i otkriva njezinu tajnu.Zaključak
Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33 je serija koja će vas očarati svojom pričom o ljubavi, izdaji, osveti i sudbini. Ova serija je remake klasika latino telenovela, koji je moderniziran i prilagođen današnjem vremenu i publici. Ova serija ima sve što jedna dobra telenovela treba imati: zanimljive likove, odlične glumce, napetu radnju, emotivne scene i neočekivane obrate. Ako ste ljubitelj latino telenovela i želite gledati Cela Serija Rubi Sa Prevodom.33 online, posjetite web stranicu Sapunko i uživajte u ovoj nezaboravnoj seriji. ca3e7ad8fd


Info

Ti diamo il benvenuto nel gruppo! Qui puoi fare amicizia con...

Membri

 • lasoffittadimorgana
  lasoffittadimorgana
bottom of page